Шановні випускники!

Шановні випускники! Вітаємо Вас зі святом останнього дзвоника, що символізує закінчення навчального року. Для багатьох випускників сьогодні – особливо радісний і пам’ятний день, адже вони прощаються з ліцеєм й вирушають у самостійне доросле життя.

Щиро бажаємо Вам, шановні випускники, міцного здоров’я, реалізації задумів і творчих планів, успіхів, особистих перемог!

Нехай знання, отримані в ліцеї, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть Вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності! Божого Вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії! Щасти Вам у всьому! У добру путь!

Щиро здоровимо батьків наших випускників із визначною подією у житті дітей! Бажамо Вам радості й гордості від їхнього професійного зростання.

Наш колектив — це величезний, але дружний механізм, а кожен працівник — це маленький гвинтик у цьому механізмі. Не будь одного з Вас, працювати не буде вся машина. Тому висловлюємо вдячність кожному з Вас. За злагоджену працю, хорошу роботу, підтримку, чуйність і людяність, яка створює особливу дружню обстановку в нашому колективі.